A New Look at Evangelism

A New Look at Evangelism fra LiquidThinking.

Dette innlegget ble postet 23. april 2004 kl. 16:01 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. ThomasR sier:

    amen!!!
    det er noen som har skjønt det!! jeg pleier å tenke at kjernen i evangeliet er at Gud ble menneske. det er altså ikke snakke om ordene fra Gud, men det faktum at Gud oppsøkte menneskene som et menneske.

    jeg tror at vi ofte bommer litt fordi vi ofte gjør evangeliet til ord, mens det egentlig handler om at Gud har tatt bolig i mennesker. først Jesus, nå du og meg.

    det at mennesker tar imot evangeliet handler i mye større grad, tror jeg, om menneskeligge relasjoner, enn om ord.

Legg til en kommentar