Å Vestland, Vestland! Når eg ser deg slik…

…så gjer det så utrolig godt i sjela.

Vi er fillen meg hjemme igjen! Det første som møtte meg på Stavanger lufthavn Sola var kald, frisk jærluft med en anelse eim av nyspredt hevd. Liiide gudd!

Bøker er billige i India, og det er altfor mange boksjapper der. Det er ikke feil å si at jeg muligens gikk ørlite amok på bokkjøpsfronten, med det resultat at jeg måtte ha alle bøkene i håndbagasjen for ikke å overstige de 20 kiloene bagasjen kan veie. For å si det sånn; håndbagasjen var nesten tyngre enn den vanlige bagasjen, og sistnevnte var på 21,7 kg. (Min erfaring tilsier nå at de aldri veier håndbagasjen, så det er bare å lø på med alle tunge ting der. Det går greit det.)

Nå er det ferie, og det kan jo ikke bety annet enn rangling hver eneste kveld? Det er med andre ord en svært passende tid å komme hjem på, og det skal bli sinnsykt gudd å treffe folk igjen.

Dette innlegget ble postet 6. april 2004 kl. 18:14 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar