Dagen i dag…

…begynte godt. Lederteam på Saron fra 9-12. Etter det begynte problemene.

Jeg nådde ikke 1213-toget, siden vi var akkurat litt for sent ferdige. Så jeg reiste opp på Sarons-kontoret, overførte litt penger for å betale ungdomskortet med, og gikk ned på Posten. Der var det vilt lang kø, og tida gikk altfor fort, så når jeg nesten var fremme var klokka nesten 1243, men det er utrolig bittert å måtte gi opp rett før en er der når en har stått i kø lenge (selv om det i nesten alle tilfeller er det lureste…), så jeg ble stående og fikk etter hvert gjort det jeg skulle (postfunksjonærer jobber utrolig sakte), med det resultat at jeg akkurat mistet 1243-toget også.

Jeg ventet på stasjonen, fikk tatt neste tog – som viste seg å være akkurat for sent ute til å nå bussen i Stavanger, slik at den reiste fra holdeplassen når jeg kom løpende. Et kvarter senere kom en ny buss som tok meg til Sentralsjukehuset for blodtapping. Nå var klokka litt over to; jeg skulle tydeligvis vært der 0830 (jeg syntes å minne svakt en lapp som sa det), for de ringte tidligere på dagen og sa at de savnet meg der inne 0830, men det var greitt hvis jeg kom før 1400, så derfor var jeg der – og klokka var 1410.

Nølende tok de meg inn – de er ganske greie egentlig – selv om de egentlig hadde stengt. Hver gang før en tapper blod må en fylle ut et vilt skjema, og etter å ha fylt ut det fikk jeg beskjed om at jeg var satt i karantene for blodgivning i 6 måneder (!) pga. opphold i malaria-strøk (navla India, slutt å lag problem for meg!). Då ga eg opp, droppa resten av skuledagen (1 time igjen), og gikk opp til far på Høgskulen og venta der en time før me kjørte heim.

Håper kvelden går bedre…

Dette innlegget ble postet 13. april 2004 kl. 19:31 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Maria sier:

  Off då bjørnar,hørtes villt irriteranes ud!
  eg sga gjer mitt ytterste for å gjer kvellen din bedre- å ka kan vell ver bedre å bruga kvellen på en å finna ud koss personlighetn min e! ;) eg har nemlig endlig tatt den der similarminds testen..
  å siden eg rekne me at du e veeeeldig intressert i å veda resultatet så senne eg det te deg på mail!
  De andre her hadde nok bare blitt skremt viss de såg ka utfalle blei ;)
  HA EN GOE KVELL!

 2. Aspis sier:

  Ha ha! Sjefs.. en del løye når folk blir en del av statistikken (ikke rekker toget)!

 3. Ragnhild (Thu, viss du va i tvil...) sier:

  Stakkar deg!!!
  dessido! Vett kor sinnsykt irriterande det er å bomme på toget… Håper då endelig at kvelden din blei bedre og at det blir lenge til neste gang du mister toget!

 4. Bjørnar sier:

  Takker for omtanken. :)

  Eg kommer nok til å miste toget igjen, og det skjer sikkert snart. Men det er greit det. Begynner å bli vant med det…

Legg til en kommentar