En siste hilsen fra oss i India

(Kopi av fellesmail sendt ut av India-teamet. -Bjørnar)

Jeg har naa faatt aeren av aa skrive den siste offesielle mail fra teamet her i India. Vi naermer oss avreisen med stormskritt. Om bare noen timer vil vi sitte paa flyet hjemmover. Etter en maaned i utlandet er nok de aller fleste klar for aa komme hjem igjen!

Di siste dagene har bestaatt av mange morsomme hendelser. Guttene faatt «stasja» seg opp litt, noen med barbering og ansiktsmaske (ja, du leste riktig; ansiktsmaske!), andre med nyfarga haar. Naa forstaar vi hvorfor alle som har farga haaret her nede har faatt det roedt, det ble nemlig resultatet; Ole Joergen kunne sklid rett inn som russ igjen.
De som trodde de ikke kunne spise is i utlandet trenge ikke bekymre seg for det lenger. Etter vi har funnet ut at magene klarer seg har vet vaert minst en is til dagen. Vi har blitt stamgjester paa en cafe som serverer is med varm sjokoladesaus…mmm!!

Det mest dramatiske paa turen skjedde nok i parken paa vei til Taj Mahal. Tor Harald ble frastjaalet aten sin paa aapen gate. En apekatt snappet bananen han hadde i den ene haanda, og rett etter kom en annen mot broedet i den andre, som han fikk kastet fra seg i siste liten.

Gjennom oppholdet her i Delhi har vi stort sett blitt kjort rundt av den samme sjaafoeren. Han har vert med paa en del moter og andre opplegg vi har hatt, og det har sett ut til at han trives med det. Etter gudstjenesten i gaar var han med hjem paa besoek til pastoren sammen med oss. Pastoren snakket en del med han, og gjett hva som skjedde?! Han tok i mot Jesus!! Halleluja!!

Gud har igjen vist sin trofasthet gjennom hele denne turen! Han har virkelig svart vaare, og deres bonner! Tusen takk for at dere har vaert med og bedt for det som skjer her nede! Det har vaert godt aa vite at vi har saa mange i ryggen hjemme i Norge!

Det var alt for oss! Turen er over, og naa forsetter historien hjemme..

Hilsen Hanna og resten av teamet.

Dette innlegget ble postet 5. april 2004 kl. 11:49 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Maria sier:

  Hei!
  Det e så kjekt å lesa at dokk har hatt det så bra!
  =) blir spennande å treffa dokk å få hørra merr!
  Bjørnar, mi ti som bloggar e slutt. Så du kan altså ta vekk det flotta bilde av meg på siå di.. :P
  Me snakkes! Ha en fortsatt go påskeferie!

 2. Bjørnar sier:

  Takker for omtanken. :)

  Kjipt å høre at du har sluttet å blogge. Ingen flere innblikk i tankene til Maria? Det kommer jeg til å savne… Hm. Gi beskjed hvis du ombestemmer deg. Fjellvettregel #8 (passer godt i disse påsketider): «Vend i tide. Det er ingen skam å snu.»

  Uansett, god påskeferie til deg og! Ser.

Legg til en kommentar