Førsteinntrykk Birkeland FHS

Vil først nevne at jeg rotet litt med dagene på tirsdag. Jeg sa jeg skulle tale i går. Det gjorde jeg ikke. Det er i dag. Så er iallefall det klargjort.

Vi er innkvartert i et eget hus (vanligvis brukt av lærere?), og lever det glade liv. Og det intrykkest som møter meg sterkest — og som jeg også fikk da vi besøkte en folkehøgskole i Trøndelag i januar — er at det skjer utrolig lite på en folkehøgskole. Det kan jo selvsagt være at det varierer fra skole til skole (og hva du gjør det til selv), men dette virker liksom litt… kjedelig? Det er jo gullfint å ha det litt rolig noen dager, men jeg tror jeg hadde klikket hvis det hadde skjedd så lite et helt år.

Men jeg vet ikke helt… Min erfaring er jo selvsagt begrenset. Noen som har gått eller går på folkehøgskoler som kan bekrefte eller avkrefte mitt inntrykk?

Uansett… Vi har det bra. Det var overraskende lett å bli kjent med folk; de er pratsomme og hyggelige og greie folk på alle vis. Vi skal ha møte i kveld, uten å ane hva vi går til eller hva som kommer. Men det er vi jo vant til, så det går greit. Over og ut for nå.

Dette innlegget ble postet 22. april 2004 kl. 16:34 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Mona sier:

  Ååååh! Ikkje sei d då! Eg sga faktisk på folkehøgskule til neste år. Ikkje knus drømmane mine!! Eg varte heilt redde’ (neidå Mona, d skjer sikkert UTROLIG møye der du sga..)

 2. magnus sier:

  eg e ganske enige med deg bjørnar. Det virke ganske døllt å gå på folkehøgskule. Vett ikkje om eg kunne klart et år.

 3. Bjørnar sier:

  Hehe… Beklager at eg knuser drømmene dine, Mona. Men det kan jo ver greit å senke forvetningene? Nei, egentlig ikkje. Beklager.

  Ingen som avkrefter myten om at det skjer lite på folkehøgskoler? Neivel. Kanskje det stemmer då?

Legg til en kommentar