Feminine Sarons-gutter?

Etter danseforestillinga reiste me til kaffebaren, i godt humør etter en god forestilling (lite kulturelle, forresten…). Det kunne ikke vare.

Me kom i drøs med Renate Solberg, og det som begynte med at vi fortalte om vår opplevelse av danseforestillingen, ledet videre til en samtale om at det var litt rart at vi gikk på danseforestilling og synes det var utrolig bra (ke som er rart med det?), og endte med at Renate kalte Sarons-gutter for feminine.

Då var jo kvelden ødelagt…

Dette innlegget ble postet 15. april 2004 kl. 22:53 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Tom Rune sier:

  Det Renate ikke tenkte på er at dette slår tilbake på henne, da hun er i sammen med en Sarons gutt. Det vil dermed si at hun liker feminine gutter (noe som er veldig tvilsom, siden typen hennes er veldig maskulin)og da blir argumentasjonen inkonsekvent.

 2. Aspis sier:

  Hmm. Det er fort gjort å bli kalt femi, med mindre ein er akkurat som eit dyr..

  Ellers er sjølvsagt min teori at vi er for akademiske og lærde.

 3. Renate ...elle Rennis om du vil! sier:

  Sorry alle stolte Sarons-gutta!! Eg håbe inderlig ikkje eg blir møtt med ein kalde skulder i helgå… eg prøvde nemlig bare å SMIGRA Bjørnar og Asbjørn med at de e MEIR feminine enn de barske og råe (huff!) mannfolkå på Misjonskjerkå… eg må innrømma at mottagelsen av komplimente kom som et sjokk..! For med å sei at guttane på Saron e litt feminine, meinte eg bare at eg beundre at de e så sårbare, varme, myke, skjønne og inderlige… akkurat som Tom Rune:)

Legg til en kommentar