Film-/fysikk-nerdenes hevn

Gjennom månedens Pondus-blad (jeg abbonerer; Pondus er så insti, borti-natta, avsindig, crazy-in-the-coconut, dancing-on-a-peanut BRA BLAD; det er fryd uten like hver gang Posten dumper et nytt nummer i postkassen, o glede!) fant jeg denne linken:

:: Insultingly Stupid Movie Physics ::

Hva hadde egentlig skjedd hvis du hoppet gjennom et vindu, f.eks.? Inneholder detaljerte formler for frikene; vi andre hopper glatt over den delen. Mye kult.

Dette innlegget ble postet 20. april 2004 kl. 15:48 og er kategorisert under Film, Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Gunnar sier:

    BJØRNAR! Æg verte så glad når æg hørre at du er så sinnsykt crazy-in-the-coconut-glad i Pondus, for dæ æ dæ fleire som æ, kanskje, ja, kanskje til å mæ mæg, kem vett!?

Legg til en kommentar