Film: United

UnitedJeg føler meg snytt. Alle sa denne filmen var så fantastisk bra, nesten like bra som Buddy. Det var den ikke. Den var bare… middelmådig.

Jeg føler meg snytt. Hadde forventet så mye mer. Så strakk det så sørgelig lite til. Arne Scheies kommentarer i begynnelsen og slutten var lyspunkt, og det var en del festlige kommentarer og situasjoner, men historien holdt liksom ikke, og det var for langt mellom det ordentlig morsomme.

United handler om Kåre – en fyr på Vestlandet som alltid har hatt to store drømmer: Gifte seg med verdens fineste dame og å bli proff i Manchester United. Men den eldre Kåre vi treffer i filmen slit med forholdet til kjæresten, og drømmen om proffkontrakt har endt med å være trener for småguttlaget i bygda.

Nei, skuffelse er den følelsen jeg sitter igjen. Mest på grunn av høye forventninger, men også fordi dette ikke var noe å rope hurra for.

Dette innlegget ble postet 26. april 2004 kl. 19:42 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. magnus sier:

  heilt enig. Heldigvis såg eg buddy etter at eg hadde sett united så eg fekk en opptur:) Han little gutten irritere så vilt, de har liksom prøvd å laga en sånn morsom birolle som oftest lykkes i amerikanske filmer, men mislykkes totalt.

  ser forresten at du leser hitchikers guide…, den er heilt legendarisk. han har en fantastisk måte å skriva på:)

 2. Bjørnar sier:

  Jepp. Enig med det med han gutten. Det blei bare patetisk.

  Ble ferdig med Hitchhikers Guide (heile serien, sånn samlebok) i dag. Fantastisk bra bok! Heilt vilt bra! Det er ei av de bøkene som kan leses mange ganger. Anmeldelse kommer snart… :)

 3. Oddgeir sier:

  Her er jeg faktisk ueing med Bjørnar;) United e bra, og jeg hadde nesten ingen forventniger før jeg så den..og det hjelper alltid. (Viktig med ikke for store forventninger..spør Ole..når jeg anbefaler til han må jeg alltid si at denne filmen er skikkelig DRIT..men egentlig bra altså;)

  Og vår lille venn fra Haugesund e faktisk morsomme i filmen. «Koffor må eg bare væra en sånn middelmådig Tottenham spelar», han føler seg urettferig behandla siden alle andre får ha United drakt. I tillegg spiller de med 10 mann, i steden for å bruke vår venn som den 11;) Er en kjekk film..

 4. catti sier:

  Du sko spurt meg:) Eg synst han va drid….:)

 5. PålB sier:

  Syns egentlig filmen var ganske grei jeg. Ikke sånn at man får lyst å legge seg på golvet og grine av latter, og heller kanskje ikke helt topp underholdning – men jeg har som regel ikke forventninger om at norsk film skal være det heller. Ville kanskje gitt den sterk 4/svak 5.

 6. Ine sier:

  Hallais!
  Må bare få sei d at du har lest utrulikt mange goe bøge! John Grisham e min favoritt forfattar, å eg holle på me Hitchhiker’s Guide akkurat nå!
  Uansett, d der me terning kast te filmane å sånt, genial ide (vett at VG og he d, men, du vett, d her va kulare enn VG).

 7. Bjørnar sier:

  Hm. Mange ulike meininger om United, tydeligvis.

  Ine: Jeg digger John Grisham. Har lest alle, og eier de fleste av de. Hitchhiker’s Guide er også vilt bra!
  Terningene brukt til terningkastene har jeg stjålet fra GalUngdom (beklager det, karer, men her får dere iallefall cred for det). Kjekt at du liker terninkastene, Ine! :) Det kommer mer av de…

Legg til en kommentar