Frykten for å skrive (blogge?)

Henri Nouwen: Making Our Lives Available to Others

One of the arguments we often use for not writing is this: «I have nothing original to say. Whatever I might say, someone else has already said it, and better than I will ever be able to.» This, however, is not a good argument for not writing. Each human person is unique and original, and nobody has lived what we have lived. Furthermore, what we have lived, we have lived not just for ourselves but for others as well. Writing can be a very creative and invigorating way to make our lives available to ourselves and to others.

We have to trust that our stories deserve to be told. We may discover that the better we tell our stories the better we will want to live them.

via Mike Todd.

Dette innlegget ble postet 29. april 2004 kl. 17:36 og er kategorisert under Blogging, Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar