«Hvordan kan jeg få kommentarer på bloggen min?»

Jeg skal prøve å gjøre dette så enkelt som mulig, men det kan være litt vanskelig å forklare med tastaturet, så du får unnskylde meg hvis forklaringen ikke er tilstrekkelig. I så fall kan du ringe/maile/msn’e meg, så skal jeg bistå hvis du trenger det. Her kommer forklaringen.

1. Gå inn på HaloScan. (Det er mange andre som leverer kommentarer der ute, og det er ikke bare HaloScan som er bra. Jeg bruker her HaloScan fordi de har flest mange og gode funksjoner, og er lett å bruke.)
2. Klikk på «Sign up now».
3. Fyll inn alle feltene.
4. Logg deg inn i innloggingsskjemaet til venstre på siden.
5. Velg «Blogger (or BlogSpot)», la «Display TrackBack code» være avkrysset. Trykk «Next».
6. Merk all teksten i den første tekstboksen og trykk Ctrl+C (hold inne Ctrl-tasten og trykk C, det betyr at teksten blir kopiert). [Skjermbilde]
7. Klikk her. Logg deg inn med brukernavn og passord.
8. Klikk på «Template» (nokså langt oppe til høyre).
9. Finn der det står «<head>». [Skjermbilde] Lag en ny linje etter «<head>» og trykk Ctrl+V, slik at teksten blir limt inn.
10. Velg Internet Explorer-vinduet med HaloScan.
11. Merk all teksten i tekstboks 2 og trykk Ctrl+C. [Skjermbilde]
12. Velg vinduet med Blogger.
13. Bla ned til du finner «</Blogger>». Ovenfor den står det «</div>». Legg inn et linjeskift (Enter) før «</div>» og lim inn teksten (Ctrl+V). [Skjermbilde]
14. Trykk på «Save changes».
15. Publiser bloggen din.

Det var det. Hvis du nå har gjort rett, skal alt funke. Kontakt meg hvis du evt. trenger hjelp til å få det til.

Dette innlegget ble postet 8. april 2004 kl. 13:38 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. Ragnhild sier:

  Wow!!!
  Thank you, thank you!
  Æg fekk d faktisk t og! Liiiide tekniske!
  Takk så mycket!

 2. Kristine sier:

  Tusen takk!Du har kje lyst å legga ud fleire «kurs» i serien «kossen få en bedre blogg for grønnskollinger»?

 3. Hanna sier:

  Takk for hjelpen! Eg klarte de uden å få hjelp fra Anne Rut! Trur faktisk eg kan drista meg te å sei at eg konne klart de bare eg hadde fått adressen (og kanskje punkt 5). Eg nærme meg visst stadigt datanerd.. :)

  By the way way, den der gatheringen….FRIIIK! :)

 4. Bjørnar sier:

  Vær så god, alle sammen! Det er hyggelig å kunne hjelpe.

  Ang. fremtidige «kurs»: Jeg har ingen andre på lager, men jeg er klar for innspill.

 5. Astri sier:

  hei!

  jeg har lest det du har skrevet om «hvordan få kommentarer på bloggesida», men jeg klarer ikke å finne der det står «templates». er jeg helt grønn eller er den virkelig borte? hehe…

 6. Bjørnar sier:

  Det er nesten helt oppe i høyre hjørne, et av tre skilleark (de andre heter «Posts» og «Settings»), skrevet med grå skrift på mørkegrønn bakgrunn.

  Gi beskjed hvis ingenting av dette gir noe som helst mening, for da kan det være at du har en eldre versjon av Internet Explorer som viser det annerledes. (Eller så ser du det bare ikke, og då får får eg heller komme bort og peke på det på skjermen for deg… :))

 7. Astri sier:

  hehe! det kom til slutt! tusen takk! bare litt dataproblemer! =)

Legg til en kommentar