JAM

JAM i kveld var konge.

Jeg digger Stig sin måte å tale på. Det er så utrolig enkelt og jordnært, men er samtidig utfordrende og skaper vilje til forandring. Jeg fikk iallefall lyst til å forandre på en del ting.

Det er ikke særlig mange steder en kan samle alle ungdomsarbeidene i området til denne typen sammenkomst, så jeg antar at vi er heldige. Det er gudd at vi kan stå sammen, at vi alle kan være ett. (Trur Jesus sa noge om det… :))

JAM = et bra tiltak. (Og til høsten skal det være i Bryne-hallen. Vilt irriterende at det skjer så mye bra når jeg reiser vekk.)

Dette innlegget ble postet 17. april 2004 kl. 23:48 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. møyfrid sier:

  hei bjørnar!
  så kjekt du hadde fonne bloggen min!
  må vell egentle ærligt innrømma at æg heller ikkje vett heilt kem du æ sånn i levande live lixom… he liksom fonne ud at du lixom æ bloggemann nr 1 i følge andre sine blogga!
  så sånn æ dæ!
  å JA! JAM VA KANONBRA!

 2. Torstein sier:

  Skal du reise vekk? Hvor skal du?

 3. Bjørnar sier:

  Hehe. Du følger med, Torstein?

  Skal i militæret. Sannsynligvis i Sambandet (kommunikasjon, radio og sånn) på Jørstadmoen, Lillehammer.

 4. Gunnar sier:

  Dine hyppige oppdateringer varmer meg, ja, de varmer meg, for det gir meg, som borteboende, muligheten til å følge med på hva som skjer i den vide verden på Bryne, og i den vide verden i ditt tankeliv, og det er bra, ja, bra er det!
  Tenker med en viss bitterhet på min u-mulighet til å få med meg JAM, og gleder meg, ja, gleder meg, til å få oppleve det selv en gang.
  Guds fred i hjemmet, Bjørnar! Bra mann!

Legg til en kommentar