Lenge leve kjerka

I går kveld var det duket for lovsang og bønn hos Gunnar Bjorland, på selveste langfredag. Det var utrolig gudd. Ei stove, en gitar, brød og vin, og kristne folk – det er alt en trenger.

Den uformelle tonen og strukturen, med åpenhelt for alt, der alle deltar og alle kan bidra, var helt konge. Atmosfæren var lett, men samtidig seriøs. Sangen var sterk – og samtidig nydelig. Bønnen var stille – men full av kraft og innlevelse. Nattverden toppa det hele.

På alle måter en vellykket kveld, som må gjentas – helst en gang i uka. (Eller var det «daglig brøt de brødet i hjemmene»?)

Dette innlegget ble postet 10. april 2004 kl. 13:35 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar