Norgesteam

Vi skal på Norgesteam med ACTA neste uke (dvs. reise til ulike folkehøyskoler og videregående skoler rundt om i landet). Det er jeg utrolig lite klar for. Jeg skal lede det ene teamet, og det er jeg enda mindre klar for. Utrolig stress å ha det greiene rett etter teamturen. Føler ikke jeg har mer å gi; har lyst å slakke og ikke gjøre en dritt i noen uker. Men det blir visst ikke slik. Det får gå.

Vi reiser neste onsdag og skal være til mandag. Det er drittlenge. 3 møter, en underholdningskveld og morgensamlinger. Fytti så stress!

Sånn. Då har eg fått ut litt av den frustrasjonen. For noge dritt! Eg seie: For noge dritt!

Ellers… Vi skreiv artikler fra teamturen i dag. Skal prøve å få de inn i aviser og blader og sånn. Jeg er nesten ferdig med min (mangler avslutning/punchline, utrolig frustrerende). Jeg poster den her så snart jeg er ferdig. Den er ganske bra.

(Hm. Ser nå at eg skifta til delvis dialekt midt inni der, og så tilbake til bokmål. Vett ikkje heilt keffor det skjedde, men eg lige det litt…)

Dette innlegget ble postet 14. april 2004 kl. 17:39 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Ingvild sier:

    Eg hørre frustrasjonen din!
    Ska be for deg, så hb me at du komme deg gjennom det! Gud e ikkje alltid liga jille når han «stretche» oss… :-)

    Ps. FÅ GANG PÅ LITT DIALEKT!!

Legg til en kommentar