Ny telefon: Sony Ericsson T630

t630Endelig! Ny mobil. Jeg landet på en Sony Ericsson T630.

Den gamle (Siemens S45) har vært skrap en stund, med flere manglende linjer (som gjorde at jeg ikke kunne se hvem som ringte, og ikke så hva jeg skrev i meldinger), og jeg har ventet lenge på ny. Nå var tiden inne. :)

Den ser godt ut, og har stort sett alle funksjoner jeg kan trenge (og en gjeng jeg ikke trenger).

Wohoo!

Dette innlegget ble postet 26. april 2004 kl. 16:51 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Aspis sier:

    Liiide! Gralla!

  2. PålB sier:

    Åhh.. æg vil ha! Gratla!

    Glimrande valg =)

Legg til en kommentar