Og turen går til… Birkeland!

I morgen reiser jeg til Birkeland folkehøyskole med et team fra ACTA. Vi skal være der til mandag og ha møter, morgensamlinger og henge med folk og fe fra skolen.

Jeg skal tale i morgen kveld, og har hele talen i hodet, men har bare fått halve ned på papiret. Ikke bra.

Jeg er ikke særlig klar for denne turen. Ikke i det hele tatt. Eller jo, litt klar. Men mest ikke. Jeg synes det er utrolig stress å skulle henge med en masse ukjente folk og bli kjent med de. Jeg liker dårlig bli-kjent-fasen. Møtene bekymrer meg lite, det ordner seg alltid. Det er et godt team som dekker alle nødvendige oppgaver, og Halvor sier at Gud er på vårt lag, så jeg antar at det ordner seg da.

Jeg legger nok ut noen rapporter etter hvert, så jeg kan aldri tenke meg det blir helt dødt her. Kan jo nevne at bilde-galleri på nett er ultra-populært. Statistikk-funksjonen min sier at dere likte India-bildene ganske godt, og at dere i dag (siste 24 timer) har sett på 1378 bilder. Dét er crazy!

Setter pris på om dere ber for oss som skal til Birkeland, og også for de andre ACTA-teamene som skal til henholdsvis Sygna vgs, Framnes vgs, og en student-menighet i Sogndal. Vi får mulighet til å dele troen vår med ganske mange ikke-kristne, og det er ufattelig viktig for oss at dere er med og ber. (Stig snakkte f.eks. noe om dette på lørdag; Smågruppa som begynte å be…)

Nå legger jeg meg. Pakke kan jeg gjøre i morgen. God natt.

Dette innlegget ble postet 20. april 2004 kl. 23:14 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar