Planlegging, nei?

Hmf. Jeg sliter. Jeg sliter med å planlegge ting og fordele ting utover, med det resultat at det kommer mye på en gang. Nå skal jeg snart (om 20 min.) på «College of Prayer» med ACTA (kommer tilbake til dette, vet ikke helt hva det går i ennå, men det er en bønneskole av et eller annet slag), og det skal jeg også hele dagen i morgen og lørdag.

Og gjett hva som har frist lørdag 1. mai? Til det har eg bare en ting å sei: Navla sjølangivelse! Det er det eg har å sei om den saken. Nei, forresten… eg seier litt til. Eg har mitt eget lille firma på si (Tollaksen Consulting), og det gjer at eg er nødt til å føre regnskap for det, samt fylle ut utvidet selvangivelse (et sånt fire siders hatobjekt). Og eg har jo hatt et år på meg, men ender vel opp med å gjer det natt til 1. mai. Typisk.

I tillegg skal Jarle konfirmere seg på søndag, og til det må jeg skrive en tale (men hysj, det skal ikkje han vite…). Det får bli natt til søndag det, da…

Dette innlegget ble postet 29. april 2004 kl. 17:59 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar