samlinga di?

Jeg holder på å lage en online database for å holde orden på bok-/film-/cd-samlinga. Den går under den foreløpige arbeidstittelen «samlinga mi» (leses slik som Harald Eia sier «boka mi»). Formål: Å dele på godene (les: bøkene/filmene/cdene våre). Det funker sånn at en logger seg inn, legger inn sine ting, og får mulighet for å se og låne medier av andre. Systemet er ment å være åpent for alle, men med begresning på at en bare får se sine egne «kontakter» sine ting – de det hadde vært naturlig å lånt av til vanlig). Dette pga. åndsverklov og utleierettigheter osv.

Det er meningen at systemet etter hvert skal holde orden på samlinga; hva som er utlånt til hvem, hva jeg har lånt av hvem osv., og gi beskjed hvis det er på tide å levere/få tilbake boka eller filmen du lånte for en måned siden.

Men, dette er case’n: Jeg er midt i utviklingsprosessen, og er svært interessert i innspill. Flere hoder tenker tenker bedre enn mitt, og det er stor fare for at jo flere som bidrar, jo bedre blir det. Innspill kan enten postes som kommentarer her, eller på epost.

Adressen er foreløpig: http://www.logometrica.no/samlingami/login.asp. Brukernavn: test. Passord: test. Det er fritt fram for å teste ut og legge inn og slette alt det du vil.

Det bygger på seg sakte, men sikkert etter hvert, så følg med, følg med.

Dette innlegget ble postet 12. april 2004 kl. 15:21 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Aspis sier:

  Eg lige det !

  Er det mye som gjenstår? Virker bra så langt. Du må lære meg asp en vakker dag.. , viss eg ikkje snart får lært det på skulen =)

  Ha en fin dag, HILSEN aspis.

 2. Tossa sier:

  Liiiide goe ide! Og liiiide goe mann!!!

 3. Bjørnar sier:

  Haha! Takker, og returnerer lovordene. Gleder meg til du kommer heim, Tosså!

  Og Asbjørn Bakke… Ke skal eg sei? FOR EN MANN!

  Hvis du ikkje lærer ASP på skulen er det klart eg kan lære fra meg nogen triks. Det ligner litt på Java, så det går sikkert forholdvis greit å lære seg. Dette gjenstår på boksystemet: Lån/utlån, rettigheter på hvem som skal se hva og litt sånn. Det er cirka halvferdig, men mesteparten av det som gjenstår er i «bakgrunnen», dvs. ikke synlig. Kjiper’n…

Legg til en kommentar