Shikkelakke, shikkelakke, hei hei hei

Det blir mer og mer tydelig at lite skjer på folkehøgskoler denne folkeshøgskolen. Eller, jeg skryter det nok litt opp, som vanlig. I dag har vi f.eks. vært på kanotur. Det var en drøy tur som gjorde vondt i skuldre og rygg (skulle nok lært meg noen teknikker for kanopadling en gang), men bortsett fra det en kongetur. Været var strålende, folkene hyggelige, vannet kaldt (uten at vi stiftet nærmere bekjentskap med det enn en hånd så vidt nedi), og strøm og vannforhold upåklagelige.

Det virker som om det er godt miljø her på skolen. All slags forskjellig folk henger med hverandre, alle henger med når det skjer noe (kan ha en sammenheng med at det er for sjelden), og stemningen er god. De ler mye. Og flørter.

Bil&Motor-linja — tenk at det finns ei sånn linje; det er jo heilt fantastisk — skulle stå for elevkveld i kveld, og vi måtte trå til med en del underholdning. Hvis noen trenger en tryllekunst eller en lek er det bare å ringe Bjørnar og Kjartan. Vi fant noen festlige (noen kalte de «ekle» — kan ikkje fatte det) hippie-klær, og stjal showet med stil. (Det er utrolig morsomt å kle seg ut! Ke med å få gang på meir karneval?)

Dette innlegget ble postet 24. april 2004 kl. 23:48 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar