Storbyhilsen

(Kopi av fellesmail sendt ut av India-teamet. -Bjørnar)

Hei alle sammen!

I dag er det Anita som hilser dere med noen ord. Foerst av alt kan jeg med haanden paa hjertet si at er privilegert og takknemlig for at jeg faar reise med denne gjengen paa teamtur. Takk til Gud og til de av dere som ber for at alt har gaatt saa bra. Dere har sikkert lest flere beskrivelser av turen ( noe jeg ikke har, saa gleder meg til aa lese de i paasken)
Du som kjenner en eller flere paa teamet kan ogsaa vaere takknemlig og stolt. Jeg er imponert over maaten teamet har tatt de mange utfordringene og det er knallspennde aa reise sammen. Vet ikke hvem som har laert mest paa disse ukene, om det er jeg eller de som er paa praksistur. Mange erfaringer har vi iallfall med oss hjem i kofferten.

Naa har vi altsaa kommet til storbyen Delhi og er godt inne i den 4. og siste uken paa teamtur. Etter 26 timer paa tog ble vi kjoert rett til kirka for aa ha moete – noe teamet tok paa strak arm etter god trening i asiatisk impulsivtet. Det er stor forskjell paa Siliguri og Delhi. Noen av oss trives bedre paa landsbygda,mens andre kjenner seg mer hjemme i storbyen. Temperaturen ligger naermere 40 grader, noe vi alle kjenner.

Saa den asiatiske avlappende maaten aa ta livet preger baade progreammet og oss. Vi har hatt noen barnemoeter og det er privilegium aa vaere sammen med de og teamet storkoser seg. Tottoog Bjoernar hadde lek med barna og de var saa ivrige at noen ble skadet….(men det gikk godt!) Ellers er vi mye sammen med kontaktpersonene her og igjen er det spennende aa utveksle maater aa jobbe paa og laere av hverandre. Gjestfriheten fortsetter aa utfordre oss, i dag var vi paa middag paa kontoret, og de hadde tom. kjoert byen rundt for aa faa tak i grovbroed, noe som gledet norske mager etter 3 uker med loff!! Ole Joergen, Totto og Katrine tok utfordringen med aa spise hele chili….baade taarer,latter, grimaser og gisp kunne sees og hoeres paa lang avstand!!

I gaar kjoerte vi til byen Agra for aa se det verdenskjente Taj Mahal, en enorm bygning i marmor som en mann bygde til aere for sin avdoede hustru- og det var et vakkert syn. Paa veien ble vi stoppet av politiet som antakelivis var korrupt ( det er 50 % korrupsjon i landet) og krevde sjaafoeren vaar for penger….

De siste dagene er det husbesoek, ungdomsmoeter og gudstjenester vi skal delta paa. Samtidig vil vi bruke tid paa aa finne ut hva vi skal fylle sekken med, baade noen souvenirer og hvilke erfaringer og minner vi vil ta med oss tilbake til Norge.

De av dere som ber, kan gjerne be om utholdenhet og styrke til innspurten av teamturen.

Takk for alle tanker og forboenn!

Indisk hilsen fra Anita

Dette innlegget ble postet 1. april 2004 kl. 16:25 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar