Venteværelset

Jeg går og venter på noen bøker fra Amazon.com. Jeg bestilte de for nesten tre uker siden, og de har ikke kommet ennå. «Delivery estimate: Apr 9, 2004 – Apr 22, 2004″. Ke er det slags anslag? 13 dager fra eller til?

Av og til skulle eg ønske eg budde i USA, så det kunne blitt gang på netthandel. Venting er KJEDELIG!

Dette innlegget ble postet 14. april 2004 kl. 18:02 og er kategorisert under Bøker. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Ingvild sier:

    Fatte ikkje det, alle bøkene eg har bestilt fra amazon har komt på 4-6 dager.
    Kanskje finnes ikkje bøkene i amazon i europa, sånn at må komme heilt fra USA?

    Tålmodighet er en dyd, like greit å bare lære seg det meg en gang! :-)

Legg til en kommentar