Where the Heck Is Svalbard?

Fast Company har funnet din nye arbeidsplass: Where the Heck Is Svalbard?

Welcome to your newly relocated office: fully furnished with some of the widest Internet bandwidth available, one of the lowest tax rates on earth, and spectacular views of one of the largest areas of pristine wilderness in the world. (Note: Acceptance of this offer will mean working in total darkness for four months out of the year.)

Dette innlegget ble postet 15. april 2004 kl. 11:51 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. PålB sier:

    «…Gjerde hopes business customers will be able to buy bandwidth of up to 155 megabits a second…»

    En sånnen ledning inn i huset vårt = JATAKK!

    Ellers, så vil æg tru der fins bedre plassa en Svalbard å bygga «buisness-senter» på? Eller?

Legg til en kommentar