Barmhjertig og nådig er Herren

Barmhjertig og nådig er Herren,
langmodig og rik på miskunn.

Han anklager ikke for alltid
og er ikke evig harm.
Han gjør ikke med oss etter våre synder,
og lønner oss ikke etter våre misgjerninger.

Så høy som himmelen er over jorden,
så stor er Herrens nåde
mot dem som frykter ham.
Så langt som øst er fra vest,
så langt tar han våre synder bort fra oss.

Som en far er barmhjertig mot sine barn,
slik er Herren barmhjertig
mot dem som frykter ham.
For han vet hvordan vi er skapt,
han kommer i hu at vi er støv.

Sal 103,8-14.

Dette innlegget ble postet 7. mai 2004 kl. 19:28 og er kategorisert under Bibelen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Evy Johanne Willis sier:

    Takk for at du gjengav denne salmen. Den har tidligere inspirert meg til å skrive to sanger, og inpirerte meg nå til å utvide den ene sangen til å formidle alt i denne salmen, ikke bare en del, fordi den har så viktige sannheter som vi alle trenger å høre igjen og igjen, om hvem Han er og hvordan Han er og at Han er mektig og villig til å tilgi. Takk skal du ha.

Legg til en kommentar