Bibel og bønn

I går startet vi et nytt og utrolig kreativt og nyskapende intitiativ: Vi samlet oss for å be og lese i Bibelen. («Wow! For en ide! Så utrolig kreativt!») Det var ufattelig gudd! Vi var en ca. 10 stykker hos Gunnar Bjorland, og det vi gjorde var stort sett å lytte til Gud, be, lese i Bibelen, be litt til osv. Bibel og bønn. Enkelt og greit. Og vanvittig inspirerende.

Det interessante var at første gang vi samlet oss for å be, vendte Gud blikket vårt bort fra oss selv, og ut til de som ennå ikke kjenner Han. Vi leste Jona’s bok, og så en del interessante ting der vi ba ut fra. Det var en god atmosfære der alle deltok og bidro med noe. Sinnsykt kult! :) Plutselig hadde de gått nesten 2 og en halv time. Helt sykt.

Gårsdagens samling var den første i det vi håper blir noe som kan skje ukentlig. Vi aner ikke helt hvor og når (antakelig søndags kveld), men det er åpent for alle som vil noe mer. Det er ikke henge/sosial-tid, men en tid for å studere Guds ord og be. Alle som har lyst til å være med på det er hjertelig velkomne! Jeg legger ut nærmere info her om når og hvor neste samling blir.

Flere rapporter å lese hos Gunnar, Kristine og Berit.

Dette innlegget ble postet 24. mai 2004 kl. 19:54 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar