Bilrebus 2004: En rapport

GalUngdom

Den årlige bilrebusen var en suksess. Postene var mange og varierte, og inneholdt bl.a. samling av mest mulig spytt på 4 min., ski i sanddynene, hold-et-egg-i-skeia-di-mens-du-bærer-ei-leca-blokk-leken, dra-ThomasR-sin-bil-så-langt-du-klarer-leken, appelsin-leken og mange andre rare og mindre rare leker.

Jeg klarer ikke å unngå å nevne at jeg drakk en halv desiliter spytt (samlet sammen av laget på 4 min.), og brekte meg en del som følge av det. Jeg må likevel se meg slått av Miriam Haugland, som drakk en og en halv desiliter (!) spytt. Det står det respekt av!

Mitt eget lag kom inn på en fin tredjeplass, men de som gikk av med seieren var, ikke helt uventet, GalUngdom. Gratulerer.

:: Bilder fra bilrebusen ::

Oppdatering: Jeg glemte å kreditere fotografen. Thor Morten Midbrød har stått for fotograferingen.

Dette innlegget ble postet 22. mai 2004 kl. 3:24 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar