Blåtur

Thomas RakeBlåturen med Saron på lørdag gikk til fjellgården Mån, litt ovenfor Månafossen. Med oss opp den vidle bakken hadde vi en grill, av alle ting; og den var drittung! (Ta med engangsgriller, lage grue/bål, nei?) Det gikk seg til på et vis, selv om det var et slit. Og litt sjarmerende var det jo også. Det er jo alltid greit å ha noe å syte og klage på (og skylde på) når en går opp bratte og tunge bakker.

Vi hadde litt ulike teambuilding-aktiviteter på lørdagen, og grillet utpå kvelden. Ettersom natten senket ble det utrolig god drøs, og det var sinnsykt gudd å bare henge, drøse, synge og le. Det var en sjefskveld, med en sjefsgjeng. For nogen gode folk! «Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.»

Se bilder av gjengen hos ThomasR.

Dette innlegget ble postet 24. mai 2004 kl. 19:40 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar