Bono og HIV/AIDS

Utdrag fra Bono (U2) sin tale til GLOBAL BUSINESS COUNCIL FOR HIV/AIDS AWARDS i Berlin 21. apr. 04:

Because the thing that ought to be clear as we sit here tonight is not that we’ve beaten this disease [AIDS], nor that we’re even close to beating it, but that we can. But it doesn’t stop there. We are the first generation that can end not just AIDS, but extreme poverty. By that I mean the kind of stupid poverty that allows a child to die for want of food in its belly, or for want of medication readily available over the counter in any other part of the world.

For the first time in history, we have the brains, we have the cash, we have the drugs. Do we have the will?

Getty Images; www.gettyimages.com Getty Images; www.gettyimages.com

via Mike Todd. Les hele talen her (.pdf). Besøk også DATA, en organisasjon som kjemper for å bli kvitt fattigdom og HIV/AIDS i Afrika.

Dette er viktig. Jeg meldte meg på umiddelbart. Sjekk det ut.

Dette innlegget ble postet 1. mai 2004 kl. 11:24 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Stine sier:

    Hei!
    takk for alle kommentarene! E overdriver nok litt me kresen-heten.. bare for å sette d litt på spissen egentlig.. tror d bare er få ting e liker skikkelig godt. Klarer alltids å spise både grøt og gryterett…hehe…
    Stine

Legg til en kommentar