En konfirmant, en konfirmant…

…det er en gutt som har fått en slant. (Slant = penger) Hm. Riminga sitter ikkje heilt ennå.

Men bror Jarle har iallefall konfimert seg, og trådt inn i de voksnes rekker og alt der. Gratulerer så mye, Jarle! Snart må det bli gang på kaffidrikking.

Dagen ble feiret på behørig vis, med signing i kirka (eller var det kirkebygget det het?) og middag i heimen. Sangene ble sunget, maten spist, og talene holdt. Jeg holdt en morsom tale (håper jeg), men hva jeg sa får dere aldri vite, haha! Cathrine og Hanna var kjøkkenpersonale, og de tjuvlyttet på talene. Inntrenging i familielivet, kaller jeg det…

Vel, det var en god dag. Nå er det natt. Her er bildene.

Dette innlegget ble postet 3. mai 2004 kl. 2:18 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. 15. Johannessen sier:

  Har du lagt vekk konf dressen din?! Du skuffe vil eg sei. «Mine is still going strong» og blei seinast brukt i ein 60 aarsdag!

 2. Bjørnar sier:

  Ja, eg klarte ikkje lenger!! Eg innrømmer det, eg innrømmer alt. Fristelsen blei for stor! Det var stripene sin feil, det var dei som gjorde utslaget. Eg er en slagen mann.

  (Men med en VILT bra dress. HAHAHA!)

 3. Ingvild sier:

  Merk Bjørnar sine ord; En VILT bra dress!!
  ….En Dressmann-dress!!! :-)

 4. Kristine sier:

  En konfirmant, en konfirmant, det er en gutt som får en slant.

  Bare et forslag:-)

 5. Bjørnar sier:

  Hm. Jo. Eg kjøper den. «…en gutt som får en slant.» Det er så sant som det er sagt. En VIDLE slant, er det han får.

Legg til en kommentar