En liten tur i skogen

8. klassinger har mye energi. Vi var på tur til Njåskogen/Sandtangen i dag med 8. klasse på Bryne ungdomskole, og det var litt av en tur! I Njåskogen var det sporløype (heter det sporløype, sånn greier med poster der du skal svare på spørsmål?), og det var selvsagt noen som måtte kødde med postene, slik at hele gjengen måtte gå en ekstra runde for å finne postene som manglet. Det tok ca. 45 min., og det var *litt* syting underveis. (Har noen hørt 40 8. klassinger syte? Dét er høyt og skjærende, det!) Men de overlevde. Det gjorde jeg også. Så vidt.

Etter lunsj gikk turen til Sandtangen for å finne dyr i vannkanten. Det bor vilt med dyr i vannet (!), og en kan visst sjekke hvor rent vannet er ved å se hvilke typer dyr som lever i vannet. Ikke bad i Frøylandsvannet.


Dette innlegget ble postet 27. mai 2004 kl. 23:38 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Kan æg spør kæ fillen du va med dei for? Visste du kor møje energi der e i dei før du sa ja? =)

 2. Bjørnar sier:

  Hehe… Eg er jo med 8. klasse hver torsdag, som hjelpelærer, og det var i den sammenheng eg var med de på tur.

  Og jo, eg visste GODT kor møje energi det er i de… :D

 3. Astri sier:

  liiiide.. systerå mi! æg såg na!

Legg til en kommentar