Film: Historien om David Gale

«The crime is clear. The truth is not.»

lifeofdavidgaleHistorien om David Gale er historien en collegeprofessor og dødsstraff-motstander som selv havner på dødscellen dømt for voldtekt og drap. Fire dager før henrettelsesdatoen får et nyhetsbyrå uventet tilbud om å gjøre et intervju med mannen som aldri har gitt intervjuer.

Etter noen intervjuer blir journalisten (Kate Winslet) mer og mer oberbevist om at David Gale (Kevin Spacey) ikke er skyldig. Plutselig får hun en videoteip med sjokkerende bilder. Kan han være uskyldig? Og har hun i så fall tid til å redde ham?

David GaleFilmen er drivende, uforutsigbar og spennende. Når du tror du har skjønt det, har du egentlig ikke skjønt noe likevel. Å, jeg digger sånne filmer! Utrolig bra.

Historien om David Gale går ikke på kino, men hvis det høres interessant ut har de den nok i en videosjappe nær deg…

Dette innlegget ble postet 3. mai 2004 kl. 20:42 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Oddgeir sier:

    Denne e faktisk vilt bra.. og den gikk på kino for VILT lenge siden!! Men hadde utrulig sen release på video. Denne er verdt å få med seg..;)

Legg til en kommentar