Film: The Boondock Saints

The Boondock SaintsThe Boondock Saints rocker bigtime. Det er en heftig film i noenlunde samme gata som Lock, Stock og Snatch, med mye action, mye humor og et crazy plot.

To irske katolske brødre finner en dag ut at de er utvalgt av Gud til å gjøre slutt på all ondskap (les: drep alle lovbrytere). De tar loven i egne hender, og begynner å knerte russiske mafiabosser. Det hele eskalerer fort, og de sitter plutselig i klisteret.

Gidder ikke skrive mer. Den er bra. Se den hvis du vil. Helst hvis du er gutt.

Dette innlegget ble postet 10. mai 2004 kl. 23:02 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar