Fotballkamp: Bryne-Start

Fotballgal?Som nevnt forsnakket jeg meg litt her om dagen, slik at jeg var pliktig å gå på Brynekamp i går. Jeg ble som seg hør og bør dresset opp i supporter-utstyr, med drakt og klappe-lue. Det er nesten så jeg har lyst til å gå med en sånn klappe-lue hele tiden, det ser jo helt fantastisk ut! :D

Uansett… Kampen endte jo 3-0 (!), og det over et lag som har vunnet alle de foregående kampene. Liiide! Jeg sier meg fornøyd med valg av kamp…

Om dette blir en ukentlig (eh… annenhver-ukentlig?) vane tviler jeg på. Det er kjekt å gå på kamp i ny og ne, men jeg klarer liksom ikke engasjere meg og leve meg helt inn i det. Jeg antar at det er en av de lastene jeg må leve med. Inntil det hjertet for laget blir formet i meg holder jeg meg til å gå på kamp på solskinnsdager der det kan passe seg å ta en is i varmen. Det tror jeg er det lengste jeg kan strekke meg.

Dette innlegget ble postet 24. mai 2004 kl. 20:06 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Kristine sier:

  Æg klare helle ikkje gleda meg øve Brynekampane. He rett å slett mista an! Trist!!!

 2. Gunnar sier:

  Han va på Brynekamp, å LIIIDE han passte klappehuå!

 3. Tossi sier:

  HAHAHA! Liide kule klappelue.
  For en mann.

Legg til en kommentar