Fra topp til topp mens vi plukker litt sopp

Norges villmark, here we comeDet er fjelltur på gang. Eirik Helseth, Anders Rake, Kent Tjelta og jeg skal ut å gå, kanskje langt og lenge og lengre enn langt. Stormkjøkkenet skal i sekken, presenningen lager ly for vær og vind – og hvem vet, kanskje Kent står for underholdningen med å danse rundt leirbålet som en øvelse til forestillingen han snart skal ha på Saron?

Jeg har i anledning turen skrevet et lite dikt, som jeg gjerne vil presentere her:

En fjelltur gjør godt for kropp og for sjel
Den gjør at du føler deg virkelig hel,
Og skulle du slite så vet du jo godt
At etterpå skaper historien lått.

Ser på mandag/tirsdag.

Dette innlegget ble postet 29. mai 2004 kl. 18:39 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Det hørtes kjekt ut! Lure på om æg ao ska gjær det.. =)

 2. Odd Erling sier:

  Koss gjekk detegentligt med denne fjellturen? Øvelevde dåkke?

 3. Bjørnar sier:

  Tydeligvis. :)
  Syns å huske at alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Legg til en kommentar