Kan eg få dette biblioteket?

Dette innlegget ble postet 21. mai 2004 kl. 0:45 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Stine sier:

  ja, versågod!

 2. thomasR sier:

  tror ikkje du kan få det bjørnar…
  men det er jo et fint bygg fordetom :-)

 3. Astri sier:

  men kor æ adle bøgene?

 4. Bjørnar sier:

  Stine: Takk!!

  ThomasR: Buuuu! Kom an, då! Ikkje ver kjibe!

  Astri: Hæ? Drit i bøkene! Gi meg dette her vidle bygget, så skal eg fylle det opp med bøker, eg! :)

 5. catti sier:

  kan eg jobbe der då????:)

 6. Bjørnar sier:

  Klart du kan! :)

Legg til en kommentar