Kor i huleste?? Og så på fotballkamp?

Det er tid for blåtur med lederne på Saron (blåtur=ukjent reisemål). Det er en time igjen til avreise, og jeg må snart få gang på å pakke og spise litt. Vi kommer hjem i morgen, tidsnok til Bryne-Start.

For et par uker siden kom jeg i skade for å si at hvis Bryne fortsatte å score 4 mål i hver kamp, så skulle jeg også gå på Bryne-kamp. Som kjent ble resultatet da 4-0, og umiddelbart etter kampen tikket det inn fem meldinger på mobilen der jeg i klare ordelag fikk ordre om å innfinne meg på Bryne stadion søndag 22. mai. De har lovt å kle meg opp i fullt supporterutstyr, med drakt, shorts, skjerf, og klappe-hue, så det kan jo bli gang…

Dette innlegget ble postet 22. mai 2004 kl. 12:31 og er kategorisert under Saron, Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. G sier:

    Liiide dæ verte crazy, å sjå han Bjørnar på Bryne-kamp, ja, han Bjørnar! Liiide han ska synga 8-dela på «Få gang påååå dæ». ÅÅÅ (han seie) ÅÅÅ!

Legg til en kommentar