Møt den crazy søstera mi

Hun heter Benedicte, og friker ut med ujevne mellomrom. For eksempel i dag. Når vi var i Stavanger nå i kveld hadde de satt opp en krane med en strikk som gjør at du blir «skutt» opp i lufta, og Benedicte måtte selvsagt prøve.

Hehe. Sjekk ut gliset etterpå! :D

benedicte1

Dette innlegget ble postet 16. mai 2004 kl. 0:54 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. thomasR sier:

    ska sei benedicte!!
    blei litt imponerte nå ja. ikke en pyse-jente du nei.. men hvor er russedressen? …å jaaa tamruss!!

  2. G sier:

    Sjuge, ja, sjuge æ hu! Men sjå på gliset, ja, SJÅ PÅ DÆ!

Legg til en kommentar