Naturlig Kirkevekst-undersøkelse

Noen kjenner sikkert til Naturlig kirkevekst. De har en undersøkelsen som analyserer menigheten, og viser hva vi er gode på, og hva vi må forbedre. For to år siden hadde vi en undersøkelse i ungdomsarbeidet på Saron, og nå i dag hadde vi nummer 2.

Forrige gang var vi dårligst på Engasjert Trosliv, og best på Varme Relasjoner. Jeg tipper det blir det samme denne gang, men det er godt mulig resultatet blir dårligere enn sist gang. Det vil vise seg. Skal bli spennende å få resultatene og se hvordan utviklingen har vært de to siste årene…

Oppdatering: Mer å se og lese hos ThomasR.

Dette innlegget ble postet 20. mai 2004 kl. 15:13 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar