Om å holde hviledagen hellig

I går var første dagen i det nye holde-hviledagen-hellig-prosjektet, som innebærer å ikke gjøre ting det gjør de seks andre dagene, og mer konkret: skru av mobilen, pcen og tven (derav ingen innlegg i går, og mange i dag). Nå var det jo blåtur, så det var begrenset hvor stor effekt det fikk, men da jeg kom hjem merket jeg behovet for å blogge om det som hadde skjedd, og for å se tv når det ikke skjedde noe.

Likevel var det utrolig herlig å bare sitte og ikke gjøre noe. Jeg leste avisen, sakte fra perm til perm, både fredags- og lørdags-utgaven av Vårt Land, og hørte på en ny tale av Rob Bell (last ned og hør på de, det er så VILT bra!). Det kan bli spennende å se hvordan det blir etter hvert, men jeg tror det er enormt bra for meg å ta fri fra alle tingene en dag i uken.

Dette innlegget ble postet 24. mai 2004 kl. 20:14 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar