Oppgradert Blogger

Blogger, den største og mest brukte blogge-leverandøren har oppgradert systemet sitt, og de har lagt inn nye design en kan velge som ser EN DEL bedre ut enn de forrige. De ser faktisk UTROLIG godt ut! (Pr. nå har Mona Bakke, Hanne Heskestad og Thomas Rake oppdatert designet. Regner med at flere følger… Oppdatering: Samt Cathrine Lindeland og Ragnhild Thu. Rosa?? Oppdatering II: Og Astri Molaug og Magnus Bergseth. Nå gidder eg ikkje meir…)

De har til og med lagt inn kommentar-funksjon som standard! Sjefs. :) (Merk, brukere av Blogger: Når en velger nytt design forsvinner kommentar-funksjonen, og hvis du vil ha tilbake de tidligere kommentarene må du enten klippe og lime de inn på nytt i kommentar-greiene som følger med, eller sette inn koden slik som du gjorde når du installerte den i template’n første gang. Forklaring her.)

Oppdatering: Til Webmon-brukere: Nå vil det plinge også når Blog*Spot-sider har fått kommentarer.

Dette innlegget ble postet 11. mai 2004 kl. 19:32 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Catti sier:

    Å lIIIIIDE GUDD ME ROSA!!!!:)

Legg til en kommentar