Settlers, kubbespill og gode venner

Det har vært en god kveld. Settlers Byer og riddere hos Gunnar sammen med Ole, Asbjørn og Gunnar. Det var mye krangling, mange vitser og ikke minst – mye sang, firstemt. Akkurat som det skal være.

Etter det gikk turen til Ole og kubbespill (for et vilt bra spill), denne gang også med Ingvild, Kristin og Odd Ivar. Seieren (til det andre laget) ble feiret med iskake Ole og Ingvild hadde laget (ja, lide!).

Fantastisk gudd å henge en lang kveld i gode venners lag.

Meg og Ole slåss Hm... Ke skal eg gjera? Asbjørn og Gunnar Ole, Asbjørn og Gunnar Kubbespill i hagen til Ole

Dette innlegget ble postet 6. mai 2004 kl. 23:57 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. G sier:

  Et dikt:

  Jeg hadde en gang fire byer
  folk skrøt meg opp i alle skyer
  så manglet jeg kort
  og slaget kom fort
  og jeg satt igjen med…4 HUS! LIIIDE BITTERT!

 2. Bjørnar sier:

  Hahaha! Lide løye å miste 4 byer! Hahaha! :D

 3. Aspis sier:

  Meget bra dikt Gunnar! Men.. kæ som skjer? Eg finne ingen melodi til han!

 4. Ingvild sier:

  Så bra at du hadde det gøy!
  Det hadde eg og!
  Eg va spesielt glad for å få henga litt med deg igjen, Bjørnar. Det har blitt for skjelden i det sista!
  Du e en sjefsperson!
  E klar for vennekveld-da-capo!

 5. Bjørnar sier:

  Å, lide! Takk skal du ha! :)

  Eg gir min tilslutning til en da capo!

Legg til en kommentar