Strategisk lederkonferanse: Dag 1 og 2

Lederfonferansen er godt i gang. I går var det et gudd møte på kvelden, der en utrolig god mann ved navn Reidar Hillesund underviste. Tror han er, eller så har han vært, lærer på bibelskolen i Staffeldsgate, og jobber nå med fellesskapsbygging i Normisjon (de kaller det fellesskap.no). Christian Hesselberg og gjengen ledet lovsang, og det var en god tid med betjening/forbønn etterpå. Denne konferansen er nesten som lederdagene om igjen… Lide gudd!

Jeg har sinnsykt sans for Normisjon! Dette kunne jeg sagt (skrevet?) mye om, og det skal gjøre en gang men ikke nå, bortsett fra å si at jeg digger de. De er på hugget, er ikke redd for å prøve nye ting, har tydelig fokus på menighetsbygging (de liker å kalle det fellesskapsbygging, men det gjør ikke noe) OG fokus på ytremisjon, samtidig som de er nyskapende på barne- og ungdomsarbeid. Er det mulig? Ja, det er visst det. Etter min er det mening Norges dyktigste og mest fremtidsrettede kristne organisasjon. Jepp. Det ble en del likevel. Jeg klarte bare ikke å holde meg. En god gjeng, det er det de er, Normisjonere.

Ok… Over til dagen i dag. Tema for dagen var tilbedelse, i tre deler: Tilbedelse i hverdagen (Knut Tveitereid, ungdomspastor i Helli.da, Storsalen); Tilbedelse med talentene våre (Kari Bjelland, kreativ leder i IMI-kirken); og Tilbedelse gjennom lovsang (Øistein Øvergaard, lovsangspastor i IMI). Her er notatene.

Dette innlegget ble postet 6. mai 2004 kl. 15:50 og er kategorisert under ACTA, Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Stine sier:

    e er heilt enig når d gjelder Normisjonen. Har fått skikkelig sansen for den organisasjonen altså! De er så bibelske, men samtidig så klar for forandring å møte mennesker idag! D er konge altså! Leve leve Normisjonen!

Legg til en kommentar