Strategisk lederkonferanse

Ungdomledere fra Normisjon, med Knut Tveitereid i spissen, rykker i dag inn i IMI-kirken for å være med på det som har det fantastiske navnet «Strategisk lederkonferanse for ACTA Barn og unge i Normisjon«. (Det med ACTA er litt forvirrende, for barne- og ungdomsdelen av Normisjon heter også ACTA…) Vi fra ACTA bibelskole er med som deltakere, og som praktiske hjelpere.

Konferansen begynner i dag, og varer til lørdag. Det er mange spennende seminar på programmet, og det kan bli meget bra. Jeg kommer til å skrive litt her etter i løpet av konferansen; legge ut notater, tanker o.l. Kanskje det blir et aldri så lite innblikk bak fasaden til Normisjons ungdomsorganisjon, og det er jo ikkje feil. (Iallefall ikke for de som synes dét er interessant. Dere andre hopper glatt over de postene.)

Jeg gleder meg. Dette blir gudd!

Dette innlegget ble postet 5. mai 2004 kl. 14:55 og er kategorisert under ACTA, Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar