TallSkinnyKiwi om New Media

Andrew Jones aka TallSkinnyKiwiAndrew Jones (også kjent som TallSkinnyKiwi) er guru på alt som har med blogging, VJing (video jockeying), internett, kirke og lignende fascinerende og mer eller mindre nyttige ting.

Nå har han startet en serie med det noe misvisende (?) navnet RecycledSpam, og vil handle om det som går under samlebetegnelsen «New Media» (stort sett internett i ulike former og funksjoner). Jeg tror det blir kongebra, og skal definitivt følge med. Serien begynte i dag, og vil gå ut måneden.

:: RecycledSpam ::

Dette innlegget ble postet 1. mai 2004 kl. 12:11 og er kategorisert under Blogging, Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar