‘Tha Hair’ in Africa

Vår kjære venn Steinar «The Second Tower» Johannessen er som mange vet i det store utland, nærmere bestemt på øya Madagaskar på Afrikas østkyst, der han har tilbrakt større deler av oppveksten som misjonærbarn (prestesønn nr. 15). Nå er han tilbake som ettåring. Han reiste ut i juli (?) i fjor, og jeg husker aldri når han kommer tilbake, men det er vel i juni/juli en gang (minn meg på det igjen, Steinar).

Unge Johannessen har bedt meg hilse så mye, og har sendt to nydelige bilder av sitt nøttebrune kastanjebrune hår og solmodne kropp. (Nei, han har ikke klipt seg siden februar i fjor.)

Dette innlegget ble postet 26. mai 2004 kl. 23:26 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar