Skjærgårds Music & Mission Festival

Alt er klappet og klart for årets Skjærgårds Music & Mission Festival på Risøya. Vi reiser ned i morgen (søndag), og kommer tilbake søndag i neste uke.

For min del blir det fjerde året jeg reiser ned, og jeg har utrolig gode erfaringer fra tidligere festivaler. Å være der hele uka betyr at det er god mulighet for avslapping og sommeraktiviteter i ukedagene, med et mer intensivt konsertprogram med sjefs band i helga. Det blir i bøtte og spann, med andre ord. :)

De av dere som skal ned til Risøya ser jeg vel der nede. Dere andre får sture her hjemme. Ser!

Dette innlegget ble postet 27. juni 2004 kl. 0:38 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Nils sier:

    Hei.
    En liten kontigent fra Puls tar turen avgårde. Ellers er kommer nok en god del IMI folk både Acta folk og Musikkere og andre. Så det skal bli gøy!

    Me ser!

  2. Gunnar sier:

    Mens vi andre skal nyte hverandres nærvær i trygge og varme omgivelser, uten bråk fra festivalske impulser, men med en rolig og avbalansert hobblebubble! Men for all del, kos dæg litt…SER!

Legg til en kommentar