Årbok til ACTA

Vi har laget årbok til ACTA-klassen med omtaler av alle personene, og det er jo alltid festlig. :) Her er det de har skrevet om meg (hvis det er noe du ikke forstår er det en del interne spøker, men det får gå):

Bjørnar er klassens store helt! Du kan på ingen måte kalle han søt eller snill. Han er hard, barsk, kjekk – et skikkelig mannfolk! Dette er hvertfall det han ønsker å være, men klarer han det? Det får vi se på nå…

Bjørnar er introvert og trenger mye tid alene. Vi så ikke mye til han mens han bodde på Mosvangen. Han var mye hjemme på Bryne, og når han først var her i Stavanger holdt han seg mye på rommet, i godt selskap med dataen og bøkene sine. Var vi heldige kunne vi treffe på han i middagstiden, en sjelden gang i TV-stua, eller på veien til fryseboksen for å hente is. Etter en stund ble han lei av å bo i sekk og flyttet fra oss, hjem til morens sirupskaker.

Bjørnar har en egen evne til å snike seg unna. På utsiden kan han virke ordentlig og skikkelig, men det er bare lureri! Orden har han i hvert fall ikke. Han glemmer som regel alltid noe igjen der han er, og hadde det ikke vært for mobilen hadde han nok ikke dukket opp til mange av sine avtaler. Man kan kanskje tro at han er pliktoppfyllende, men skolen skulker han unna i et sett. Det verste av alt er at han aldri får svi for det. 2 dager og 9 timer! Ulv i fåreklær?

Vi kan få inntrykk av at han er en seriøs, ung mann, men av og til får vi se den virkelige Bjørnar som den friiiken han er. Vi kan sitte og ane fred og ingen fare, men plutselig lyser øynene til Bjørnar opp. Det kommer noen rare lyder og noen bevegelser som kan minne om en dans.

Han kan nok ikke komme unna å bli kalt snill, men kan skal slippe søt. I tillegg kan han beskrives som hard, barsk og ikke minst kjekk! Han har et glimt i øyet og et smil som kan sjarmere en hver i senk. Bjørnar har også en latter som sprer seg over hele rommet og kan smitte hver og en. Han er en stødig kar som er sikker på seg selv. Han er gjennomtenkt og reflektert og har alltid noen vise ord å komme med.

Han er ikke så lett å forstå seg på, men kanskje kjenner vi denne mystiske mannen litt bedre enn vi tror..? Uansett så synes vi hvert fall at du er en utrolig god mann! (eller ridder om du vil..)

Dette innlegget ble postet 8. juni 2004 kl. 16:45 og er kategorisert under Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar