Bibel&Bønn

Det blir Bibel&Bønn i morgen kl. 1600 i det nye huset til Hanna, Cathrine & Co.

Jeg vet ikke helt hvor det er, så ring Hanna el. Cathrine for veibeskrivelse…

Oppdatering: Jeg glemte en ting nå tidligere; tekst for samlingen i morgen er 5. Mos. 6.
Oppdatering II: Veibeskrivelse.
Oppdatering III: DET ER FLYTTET! Vi blir hos Kristine Stensland. Hun bor her.

Dette innlegget ble postet 19. juni 2004 kl. 21:04 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Hanna sier:

  Sko me lesa heila kapittelet?

 2. Bjørnar sier:

  Ja, eg trur det. Eg husker selvsagt ikkje om me spesifiserte noge nærmere, men eg har iallefall ikkje fått beskjed om noge annet. Sikkert heile kapittelet. Det er ikkje så langt. :)

  Og ke med at du skriver en liten veibeskrivelse i samme slengen?

 3. Hanna sier:

  okey! Trudde de bare va te vers 9. Men eg kan godt lesa heila kapittelet eg, hvis eg bare får nok ti på meg.. :)

  Veibeskrivelse:
  Fra stasjonen kjører du langs jernbanen mot stadionen. Fortsett rett frem i rundkjøringa mot Nubben. I neste rundkjøring (med en eller annen slags butikk) fortsetter du også rett frem. Etter dette er det tredje vei til høyre. Kjør til enden av gata så ligger det på venstre side.
  VELKOMMEN! :)

Legg til en kommentar
Bibel&Bønn

Det blir Bibel&Bønn-samling hos Kent i morgen kveld kl. 1930. (Ring 51426090 for veibeskrivelse hvis du ikke vet hvor Kent bor.)

Hvis det høres skummelt ut kan jeg avkrefte den myten. Vi leser Bibelen sammen og ber, så ser vi hva som skjer. Du kan f.eks. lese om den første samlingen her. Vi leser Joh. 17 («Jesu yppersteprestlige bønn») på forhånd, og møter opp med bibel og godt (eller dårlig) mot.

Alle er hjertelig velkomne!

Dette innlegget ble postet 12. juni 2004 kl. 15:53 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Tosse sier:

  Saa kult. Jeg holder akkurat paa aa studere Joh 17. Hvordan var samlingen?

 2. Bjørnar sier:

  Det er en vanskelig tekst. Mye vi ikke forsto, så det ble litt ettertenksom og stille stemning. Det var jo greit for meg det, men det er jo ikke akkurat alle som er som meg…

  Bortsett fra det er det sjef med bibel&bønn-samlinger. Det er dritkult å gå gjennom en tekst å høre hva andre tenker og ser i teksten, og så be ut fra det. Det er gudd! :)

Legg til en kommentar