Ei helg er forbi…

…og for ei helg! Det har gått i et bankende kjør de siste dagene. Dette er første anledningen jeg har hatt til å blogge (så den griper jeg selvsagt med begge hender). Etter hytteturen var det rett på avslutningsgudstjeneste på IMI, på mandag var det tur til Preikestolen, og «møte på en mandag». 0700 i dag tidlig var det lederteam, og etter det har jeg sittet og satt sammen årbok for klassen. I kveld er det avslutning for ACTA, og da er det slutt. Slutt på skoleåret og begynnelsen på ferien.

Mange bra og kjekke ting skjer for tida. Turer av ulike slag (hytteturer, fjellturer o.l.) er maksimalt bra! Det er utrolig kjekt! Få gang på mer av det, seier eg. Få gang på mer. Jeg har mange gode folk rundt meg, folk å henge med, folk å drøse med, folk som er der når jeg sliter og når jeg ler. Det er, for å bruke Bjørn sine ord «ei problemfri tid med gode venners lag».

(Når jeg tenker meg om det er ikke helt problemfritt; jeg herpa bilen til Hanna og de ved å kjøre litt innom autovernet på vei til Farsund slik at det kom to feite riper i lakken helt framme fra til helt bak på den ene sida. Akkurat det er ikke helt problemfritt. Men det får gå. Det er bare døde ting.)

Dette innlegget ble postet 8. juni 2004 kl. 17:11 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. stine sier:

    Kristian Nesvåg er også begynt å blogge igjen..
    nesvaag.blogspot.com

  2. Margunn sier:

    Hei Bjoedni!
    Det at du herpa bilen te Hanna og dei, minne meg om at eg knakk luftgevaeret dokkas. Men det va saa good at du tok det saa fint, det e allti kjipt aa oedelegga andre sine ting. Eg skylde deg ein tjeneste!

Legg til en kommentar