Hæ? Ny Commodore 64??

På vei hjem fra Stavanger hørte jeg ut av radioen den villeste nyheten på lenge — at et nederlansk firma som eier rettighetene til gode gamle Commodore 64 i formiddag i dag har kommet med en ny versjon av maskinen, men denne gang med mindre deler slik at hele greia fikk plass inne i kontrollen. Commodore 64-joystick rett inn i PCen… KONGE!! Med plass til ca. 30 spill og mulighet for å laste ned nye og installere må det jo være det ultimate kjøp, og det bare til den nette pris av rundt 250 kr.!

Men…

Nå har jeg søkt etter informasjon om det, og hverken ITavisen, Digi.no, Wired.com, VG, Dagbladet, NRK eller Google News sier noe om det. Hm… Mistenkelig.

Jeg frykter at NRK har gått på en smell her, eller så er de ute på lureri. Jeg har sjekket datoen også, og så vidt jeg kan forstå er det ikke 1. april. Hvis dette er en spøk er det en utrolig ondskapsfull spøk. Sånn som dette spøker en ikke med.

Jeg er så utrolig skuffet. Et lite håp henger igjen om at det kan være sant, men det håpet er svært lite. Navla NRK radio.

Dette innlegget ble postet 17. juni 2004 kl. 21:02 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Odd Christian sier:

    Det er vell ikke denne her http://itavisen.no/art/1303423.html du snakker om =)

  2. Bjørnar sier:

    Ja, så sannelig! Sjefs! Godt noen har oversikt! :D

    Ifølge produsenten kommer den ut i andre halvdel av 2004, men det er jo mulig at de har fremskyndet det noe?

    Da gjenstår det vel egentlig bare å finne et sted det går an å kjøpe greiene…

Legg til en kommentar