Hyttetur

Hytteturen søndag-torsdag var fantastisk! Det regnet stort sett hele tiden — det var jo litt kjipt — men det gjorde at vi (Olaug, Oddgeir, Miriam og Jon Arne og jeg) ble tvunget innendørs, noe som var ganske så avslappende. :)

Det var noen utrolig sløve dager med soving til langt på dag (iallefall for de fleste av oss; Jonsi klarer jo ikke sitte stille, og langt mer ligge i senga til lenger enn 0930 — det er jo helt utrolig…), en del lesing, litt film, litt fotball-EM og masse god mat. Det kan me sannelig like! :D

Dette innlegget ble postet 25. juni 2004 kl. 15:04 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar
Hyttetur

Jeg reiser på hyttetur. Blir borte til torsdag. Ser.

Dette innlegget ble postet 20. juni 2004 kl. 19:25 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar
Hyttetur

I morgen reiser vi med ACTA-klassen til hytta til Margrethe for å bade, ligge i sola, spise mat og eh… leke?

Det betyr: Null blogging og maks avslapping frem til mandag. Ser. :)

Dette innlegget ble postet 3. juni 2004 kl. 23:20 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. catti sier:

    Håbe du får en KONGETUR Bjørnar!! Fine avslutning på åre:) Go tur:)

  2. 15. Johannessen sier:

    Haapar at du slepp gnag saar og at du finne deg «mytje lys og mytji varme», (eller eit toes aa tafsa paa!) for aa sei det sann….

Legg til en kommentar