I love computers

Mellomrom-tasten på tastaturet mitt har begynt å svikte. Det irriterer meg. Jeg må få meg et nytt. Kanskje et der tastene er malt svarte, slik som Pål sitt. Eller kanskje ikke.

Dette innlegget ble postet 2. juni 2004 kl. 23:59 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Du kan kjøpe mitt. Bakdelen er kanskje at noen av knappene er sprayet i gull, men fargen begynner å falme av, så den viser ikke så godt. Gulltastene er de han som hadde før meg brukte når han spilte CS, noe som egentlig er ganske kult – om man spiller spillet da…

  Ellers, så er start-meny knappene tatt vekk fordi CS avslutter hvis du kommer borti disse, og som ekte CS-nerd måtte jo forje tastatur-eiger ta dem vekk. Tror jeg har de liggende dog.

  Nå vet du i alle fal at tilbudet ligger på bordet =)

 2. Bjørnar sier:

  Haha! For et nørde-tastatur!!

  Det er jo begrensa kor møje eg spiller CS, som du jo merka når eg spilte på LANet ditt. Fekk jo LIDE pryl! :(

  Og det spørs nok om resten av familien hadde likt et tastatur uten bokstaver på, så eg må nok avslå. Men takk for tilbudet! :)

Legg til en kommentar